Het eiland van overvloed

Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland, heeft heel wat te bieden. Walcheren is van oudsher voor toeristen het bekendste deel van Zeeland. Het hele eiland heeft fraaie zandstranden, duingebieden en bossen. Waar je ook bent op Walcheren, bijna overal heb je zicht op de duinen.

Om uitgebreid te genieten komt u op Walcheren niets te kort. Culinaire hoogstandjes met bijvoorbeeld verse Zeeuwse mosselen, kreeft of oesters. Een glaasje bubbels in een zonovergoten beachclub. Heerlijk wandelen in de natuur. Een balletje slaan op één van de golfbanen. Of lekker het water op vanuit één van de vele jachthavens.

Vanuit Der Boede zijn ook alle stadse voorzieningen van historisch Middelburg en nautisch Vlissingen op een steenworp afstand. Hier kunt u uitgebreid shoppen, genieten van cultuur en een avondje uitgaan. Ook zijn hier diverse onderwijsinstellingen voor uw kinderen. Bovendien liggen de Belgische stad Antwerpen en de mondaine badplaats Knokke op slechts 60 autominuten van Der Boede.