Over de kavels

Rondom het monumentale huis van Buitenplaats Der Boede zijn er 22 zeer ruim bemeten kavels uitgegeven waarop kopers eigen villa kunnen realiseren. De bouwkavels variëren van bijna 1.200 m2 tot ruim 5.200 m2 en bieden volop privacy. De prijzen zijn vanaf €365.000,- v.o.n.

Op de kavels is er alle vrijheid om een eigen droomvilla te realiseren. Geheel naar eigen wens en manier van leven.  En bijzonder is dat de villa zowel voor permanente als recreatieve bewoning mag worden gebruikt. We zitten momenteel volop in de bouw van de eerste villa’s, kom gerust een kijkje nemen!

 

Volop groen en privacy

De kavels zijn deels gelegen in het aanwezige bos. De mooiste exemplaren van de aanwezige bomen worden gespaard. Zo kunt u direct genieten van het volwassen groen dat tegelijkertijd de nodige privacy biedt. Op Buitenplaats Der Boede worden de bestaande landschappelijke vista’s gerespecteerd en gerestaureerd met passende beplanting. Voor de entree van de buitenplaats heeft u zo vanaf meerdere kanten een fraai zicht op het monumentale huis en het rijke groen. Dat is wel heel bijzonder binnenkomen…

 

De architecten

Vier architecten hebben op uitnodiging van de ontwikkelaar een aantal woningontwerpen gemaakt. Elke architect laat daarbij een eigen stijl zien. Aan u de keuze om met één van deze geselecteerde architecten of met uw eigen architect aan de slag te gaan. Een beeldkwaliteitsplan met respect voor de historie van deze plek zorgt voor een waardige invulling. Er is veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen, binnen kaders die ervoor zorgen dat Buitenplaats Der Boede haar rijkdom en statigheid behoudt. Het maakt het tot een genot om hier te mogen wonen.

 

De vier geselecteerde architectenbureaus; BuroSALT, RoosRos, Grosfeld Van der Velden en Atelier 3 stellen zich in de brochure van Buitenplaats Der Boede nader aan u voor. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de architect die het beste bij uw wensen past. De brochure met nog veel meer informatie over Buitenplaats Der Boede kunt u opvragen bij Makelaarskantoor Wisse Vastgoed, telefoon 0118 – 58 00 55 of stuur een e-mail.